info  instagram social media icon design template vector png 127006

 

Πρότυπος Παιδικός Σταθμός Μπουρμπουλήθρες
Σαπφούς 127, 17675, Καλλιθέα
T: 2130289290

Email: info@paidikostathmos.gr 
Web: www.paidikosstathmos.com

Top Panel
A+ R A-

Φανή Χαλκιά

Η Φανή Χαλκιά, γνωστή για την αγάπη και το ενδιαφέρον της για τα παιδιά ίδρυσε την ομάδα baby swimming ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ (www.mybabyswimming.gr). Δημιούργησε την ραδιοφωνική εκπομπή για γονείς και παιδιά ΜΑΜΑ ΜΙΑ (www.fanimamamia.gr), που ήταν και το πρώτο ακουστικό blog του Internet στην Ελλάδα!Η βαθιά της πεποίθηση ότι τα παιδιά χρειάζονται αγάπη, τρυφερότητα, αρχές και σεβασμό για να αναπτυχθούν κι ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος με πάρκα αντί για φυλακές, την οδήγησε μαζί με την παιδική της φίλη (ομοϊδεάτισσα) να ιδρύσουν τον πρότυπο Παιδικό Σταθμό και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ.Η ίδια είναι μητέρα του καταπληκτικού Αριστοτέλη!

 

Μίνα Φουρνάκη

Η Μίνα Φουρνάκη σπούδασε Business Administration στο Deree College και εργάστηκε για 10 χρόνια στον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων (Ο.Σ.Κ).  Έχει κανει μουσικές σπουδές (πιάνο και σολφέζ) και έχει μια επιπλέον ενασχόληση: τη ζωγραφική.  Έχει συμμετάσχει ενεργά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και πιστεύει σε μορφές εναλλακτικής παιδείας, που εμφυσούν στα παιδιά αξίες όπως είναι ο αλτρουισμός.  Το οραμά της είναι να δώσει μέσω αυτού του παιδικού σταθμού τις βάσεις στα παιδιά ώστε να αγαπήσουν τη μάθηση και να αναπτύξουν τη συναισθηματική τους νοημοσύνη και την πνευματική τους καλλιέργεια.  Με πίστη επενδύει στην προσπάθεια, που μελλοντικά θα αποφέρει στα παιδία τις πιο ζετές και γλυκές αναμνήσεις απο την προσχολική τους ζωή.  Επίσης είναι νονά του καταπληκτικού Αριστοτέλη.

 

Λέτσιου Ευαγγελία

Η Λέτσιου Ευαγγελία έχοντας ως εφόδια τις σπουδές της και την επαγγελματική της εμπειρία της έχουν δώσει τη σωστή φροντίδα, τη διαπαιδαγώγηση και την κάλυψη των αναπτυξιακών αναγκών των παιδιών αυτών των ηλικιών. Είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη όσον αφορά την ευθύνη αυτής της θέσης! Διότι, πιστεύει ότι σ’ αυτή την τρυφερή ηλικία τα παιδιά έχουν την ανάγκη να βρίσκονται δίπλα τους άτομα που να τους προσφέρουν αγάπη , τρυφερότητα, ερεθίσματα, και τα απαραίτητα εφόδια για την ολόπλευρη ανάπτυξη και την οικοδόμηση της ολοκληρωμένης προσωπικότητας τους.

 

mariaΜαρία Χρήστου - Μπράχου

Λέγομαι Μαρία Χρήστου-Μπράχου ή πολύ απλά κυρία Μαρία για τα παιδάκια και τους γονείς. Είμαι απόφοιτος της σχολής Νηπιαγωγών Ιωαννίνων Εδώ και χρόνια δουλεύω ως νηπιαγωγός και η επαφή με τα παιδιά αναμφίβολα δημιουργεί μια μεγάλη ευθύνη αλλά και ένα με γάλο κίνητρο διότι, ως οι πρώτοι αποδέκτες των παιδιών μετά την αγκαλιά της μαμάς, έχουμε ως νηπιαγωγοί τον θεμελιώδη ρόλο διάπλασης της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των μικρών παιδιών. Η αγάπη για τα παιδιά είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το καθημερινό λειτούργημα που επιτελεί μια νηπιαγωγός. Η ικανοποίηση που αντλείς από την επαφή με τα παιδιά που τόσο πολύ σε εκπλήσσουν καθημερινά οδηγεί στην εσωτερική πληρότητα και στη δημιουργία των πιο όμορφων και συνάμα συγκινητικών συναισθημάτων. 
Ο παιδικός σταθμός "Μπουρμπουλήθρες" προσφέρει το χώρο που μια δασκάλα μπορεί να εξελιχθεί και να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τα προσωπικά και επαγγελματικά της χαρακτηριστικά.Να επιτύχει μέσα από ένα όμορφο κλίμα, να αναπτύξει τις ικανότητές της, να αντλήσει έμπνευση στο έργο της και να ενισχύσει τη δημιουργικότητα της η οποία έχει άμεσο αντίκτυπο στη διαμόρφωση και την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών μέσα από ένα πολυδιάστατο φάσμα δραστηριοτήτων. Το αίσθημα ασφάλειας, η φροντίδα όλων των μελών της ομάδας του παιδικού και κυρίως η αγάπη για τα παιδιά είναι διάχυτη και αποτελεί την έμπνευση για μια νηπιαγωγό όπως εγώ αλλά είναι και έκδηλη και σχηματισμένη στο χαμόγελο των παιδιών το πρωί που τα παίρνεις από τον δικό τους άνθρωπο και το μεσημέρι που θα πρέπει να τα αποχωριστείς. Είμαι βέβαιη πως δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος που θα μπορούσε να με βοηθήσει να ξεδιπλώσω τις ικανότητες μου, να εξελίξω τις γνώσεις μου και να αντλήσω την έμπνευση και δημιουργικότητα με απώτερο στόχο την πραγματοποίηση της εσωτερικής, προσωπικής πληρότητας και επαγγελματικής ολοκλήρωσης.
 
 
stavroulaΡουμελιώτη Σταυρούλα 
H αγάπη μου για τα παιδιά με ώθησε στην ενασχόληση μου, με την προσχολική αγωγή. Μια ενασχόληση που με γεμίζει με πολλές όμορφες εικόνες, εικόνες μαγικές, όπως αυτές των παραμυθιών. Έχοντας ως γνώμονα την εμπειρία μου και την υπευθυνότητα μου, αφουγκράζομαι με σεβασμό τις ανάγκες του κάθε παιδιού και προσπαθώ να γίνω αγωγός στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.
 

Επικοινωνία

Θα μας βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση:

Βρεφονηπιακός Σταθμός Μπουρμπουλήθρες
Σαπφούς 127, 17675, Καλλιθέα
T 2130289290

Email: info@paidikostathmos.gr 
Web: www.paidikosstathmos.com

Διάφορα Νέα

Αγαπητοί φίλοι, σας καλωσορίζουμε στη νέα μας ιστοσελίδα.